woensdag 15 september 2010

IDM Groningen Award 2010 naar Anne Sterenberg















De IDM Award 2010 is gewonnen door Anne Sterenberg. De award is een prijs van de opleiding IDM / Media & Informatiemanagement in Groningen en werd voor de tweede keer uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de diploma-uitreiking van de opleiding.

De prijs, een kunstwerk van de Groningse kunstenaar André Schuch, kreeg Anne Sterenberg omdat zij een voorbeeld is voor mensen. “Haar kernkwaliteit is gedrevenheid en dit uit zich in de inzet om iets van haar studie en haar leven te maken. Zij streeft naar hoge cijfers. Is kritisch op zichzelf maar ook naar docenten toe. Streeft naar professionaliteit in haar eigen werk maar ook in het groepswerk met andere studenten. Ze is een doorzetter, heeft een doel voor ogen en handelt daar ook naar. Tegenslagen overwint ze! Anne is ambitieus! Zij benut haar talenten optimaal.”Aldus een toelichting van de jury op de welverdiende prijs.

Anne Sterenberg heeft tijdens de laatste twee jaar van haar studie projecten gedaan bij het Ministerie van Defensie in Den Haag en Cultuurnetwerk Nederland in Utrecht. Momenteel studeert zij aan de Universiteit van Leiden (master Bestuurskunde).

Bij de toekenning van de award is er gekeken naar de wijze waarop de student zich manifesteert zowel de binnen de opleiding als daarbuiten. Elementen die een rol hebben gespeeld in de toekenning zijn ondernemerschap, professionaliteit, presentatie, innovatief, leiderschap, inspiratie en deskundigheid.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Dat is leuk! Van harte Anne!

Ron Wessels zei

Hoewel er misschien inmiddels in 'ons wereldje' genoeg awards zijn vind ik het een mooi initiatief. En voor de winnares: mijn felicitaties!

Eric zei

Dat verbaast me niets, gezien haar aanpak en inzet bij het project voor het cultuurnetwerk!

Pieter Stroink van Eizenga zei

En terecht. Als klasgenoot kan ik alleen maar zeggen dat ik denk dat ze nog veel meer uit zichzelf gaat halen. Even blijven opletten dus.

Pieter