maandag 11 juni 2007

Eindelijk een Blog!

Eindelijk een Blog.

Ik heb lang nagedacht of ik dit wel zou willen. Waarover zou ik willen schrijven? En hou ik het wel vol om periodiek een bericht te posten? Zitten mensen wel te wachten op mijn schrijfsels?

Maar ik kon niet anders. Ik heb teveel te melden. Ik maak me, als informatiespecialist, te vaak druk over zaken binnen mijn vakgebied.
Ik kon niet anders. Ik zit al sinds 1994 op het internet. Ik heb al enkele jaren een website over een passie van mij. Ik lees online artikelen en rapporten. Ik chat al sinds 1996, eerst met IRC later via webchats en nog later via MSN. Ik heb profielen. Bij LinkedIn, bij Schoolbank, bij Xing en nog veel meer. Ik heb mijn partner via het internet ontmoet.
Ik kon niet anders. Ik ben per week zo’n 40 uur online. Deels voor mijn werk en deels privé. Ik boek hotels en vakantiewoningen online. Ik kijk online het journaal en controleer zo’n beetje ieder uur een nieuwssite. En zo kan ik nog wel doorgaan.
Ik kon niet anders. Diverse vakcollega’s gingen mij al voor. Bijvoorbeeld collega-docent Jos van Helvoort (van de Haagse IDM-opleiding) en ex-collega Bart van der Meij (voorheen Reekx, nu Ordina).
Ik wil ook wel anders. Schrijven vind ik leuk. En ik heb genoeg te vertellen. Want Information Matters genoeg!

Take care!
Kees Westerkamp

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik belandde hier via Wouter.
Altijd leuk, nieuwe bloggers met nieuwe invalshoeken.

Veel succes -en plezier- in de blogosphere.

Hannah Verhoeff zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hannah Verhoeff zei

Ik ben benieuwd wat jouw september-blog ons zal vertellen?
'Studenten zorgen voor inspiratie'?
'Studenten houden van IDM'?
'Het verhaal achter Karin V.'?

Keep the blog alive!

Hannah