woensdag 13 juli 2011

Innovatie begint bij jezelf!


Vandaag, woensdag 13 juli, is de officiële afsluiting van de IDM-afstudeerspecialisatie 'Business Information'. Vierdejaars studenten van de opleiding IDM / major Media & Informatiemanagement volgden 5 maanden lang lessen op het gebied van e-business, strategie, innovatie, management & organisatie, debatteren en projectmanagement. Naast de vele presentaties, papers en andere opdrachten voerden ze voor een opdrachtgever in de telecomindustrie een project uit.

In het kader van het vak 'Innovatie' werd naar diverse ontwikkelingen gekeken die invloed (gaan) hebben op het vak van de informatieprofessional. Tijdens een lunchsessie voor docenten en studenten van het Instituut voor Communicatie en Media presenteren zij 5 ontwikkelingen die u niet mag missen.

  • Cloud computing;
  • Social Media Analytics;
  • Video Search Engine Optimalisation (VSEO);
  • Mobile Apps;
  • Augmented Reality;
Innoveren begint bij jezelf! En vandaag ook in de huiskamer van het Instituut voor Communicatie en Media op de Hanzehogeschool Groningen. Personeel en studenten van de Hanzehogeschool zijn van harte welkom tussen 12.30-13.30u (neem zelf je lunch mee!). Er is beperkte toegang voor andere geïnteresseerden die het niet willen missen. Twitter hiervoor naar keeswesterkamp en neem zelf je lunch mee!

Take care
Kees Westerkamp

ps.: de kantine van de Hanzehogeschool, locatie ICM, is gesloten. Neem dus zelf een broodje mee. Wij zorgen voor koffie/thee, melk/karnemelk en een fruitige opkikker!

Geen opmerkingen: